Optimizare

 

ATENTIE !!! Oferta de mai jos A EXPIRAT !

Incheiati un contract pe 12 luni pentru optimizare inainte de 30 Noiembrie 2014 si beneficiati gratuit de urmatoarele servicii:

- Gazduire
– Optimizare interna (Cod sursa + microdata + texte)
– Promovare Google Local
– Promovare imagine firma
– Detoxifiere Site
– Analiza Concurenta
– Suport Modificari site
– Promovare prin distribuire
– Promovare prin banere
– Sistem “live chat”
– Implementare blog

 

Optional puteti achizitiona si alte servicii cum ar fi:

- Asistent vanzari pentru sistemul de Live Chat
– Implementare sistem de plati online
– Administrare conturi de socializare
– Administrare Blog
– Internet cu o viteza de pana la 10 Gb/s
– Colocare Datacenter
– Inchiriere servere dedicate

 

Cat costa serviciile de optimizare?

Pretul serviciilor de optimizare porneste de la 500 RON/luna.
In functie de numarul concurentilor dumneavoastra, de numarul de cuvinte cheie alese de dumneavoastra, de concurenta pentru cuvintele cheie alese, de viteza cu care doriti obtinerea rezultatelor, pretul ar putea sa creasca.Totusi, dumneavoastra aveti control total asupra bugetului. Daca sunteti multumit de ritmul in care se obtin rezultatele, ramaneti la un abonament de 500 RON/luna. Daca doriti sa obtineti rezultatele intr-un timp mai scurt, puteti creste bugetul.Indiferent de numarul de cuvinte cheie alese, indiferent de domeniul in care activati, pretul unui abonament ramane de doar 500 RON/luna, dumneavoastra fiind singurul care puteti creste pretul abonamentului daca veti dori cresterea ritmului obtinerii de rezultate.

 

Cat de mult va ajuta optimizarea de 500 RON/luna?

Desi va oferim gratis o serie de alte servicii, cel mai important este serviciul de optimizare.Pentru a va ajuta sa determinati cat de mult va poate ajuta optimizarea la 500 RON/luna, am oferit acest serviciu gratis, unui numar limitat de firme.

Trebuie mentionat ca:- aceste firme au beneficiat doar de optimizarea externa si ca fara o optimizare interna bine pusa la punct, efectele scad cu pana la 95%.
– rezultatele foarte bune se obtin in mai multe luni, iar aceste firme au beneficiat de optimizare doar doua saptamani.
– s-au folosit doar 10% din resursele care le vom folosi pentru dumneavoastra.Cu toate acestea, majoritatea firmelor au obtinut rezultate mai mult decat satisfacatoare tinand cont de conditiile mai sus mentionate.

Puteti vizualiza rezultatele obtinute pentru cateva site-uri accesand link-ul http://www.fastdesigners.com/category/rapoarte-optimizare-gratis

Deveniti clientul nostru si, pentru numai 500 RON/luna, veti beneficia de rezultate de pana la 10 ori mai bune decat cele pe care le-am oferit gratis acestor firme, insa veti beneficia si de celelalte servicii pe care vi le oferim absolut gratis.

 

Iata cateva detalii despre serviciile pe care le primiti gratis:

GAZDUIRE

Pentru a va reduce costurile, va oferim posibilitatea de a gazdui site-ul pe serverele noastre.
Serverele noastre de gazduire sunt in sistem corporate, ceea ce inseamna ca performanta, stabilitatea si siguranta sunt printre cele mai bune din lume.
Iata o serie de beneficii pe care le puteti avea gazduind site-ul pe serverele noastre:
– gazduire pe SSD cu spatiu nelimitat
– trafic nelimitat
– viteza de pana la 1 Gb/s
– adrese de e-mail la discretie
– subdomenii la discretie
– IP dedicat
– revers PTR
– acces cPanel
… si restul serviciilor pe care le ofera orice alta companie de hosting.

Optimizare interna

Optimizarea interna este cel mai important factor pentru ca site-ul dumneavoastra sa creasca in Google pentru cuvintele cheie dorite.
Sunt multe trepte de optimizare in partea interna a site-ului, iar acestea includ si:
– corectarea codului sursa in conformitate cu necesitatile pentru optimizare ( include si meta tag-uri, optimizarea linkurilor interne si a imaginilor )
– inserare MicroData. Cel mai probabil nu stiti ce este microdata, insa a devenit un punct critic in optimizare. Sistemele microdata informeaza motoarele de cautare despre tipul informatiei din site-ul dumneavoastra ( produs, serviciu, firma, articol, persoana, … etc )
– reformularea textelor principale din site. Informatiile care se regasesc in pagini sunt un element foarte important. daca acestea nu sunt formulate intr-un fel pe care motoarele de cautare sa inteleaga pentru ce sintagme cheie doriti sa fiti afisati in prima pagina, daca nu se folosesc paragrafe si tag-uri “H” corespunsator, un site este condamnat la a nu urca in pozitionare pe Google.

Promovare Google Local

Pentru a reduce cuvintele prin care explicam ce inseamna “Google Local”, trecem direct la exemple.
Va rugam sa cautati pe Google, pe rand, urmatoarele cuvinte cheie:
process color
pantofi buzau

Ce trebuie sa observati, este ca in partea dreapta, apare cate o firma la fiecare cautare si include o harta, adresa, numar de telefon si o poza.
Exact la fel poate aparea si firma dumneavoastra pentru anumite cuvinte cheie. Asta inseamna “Google Local” ca si rezultate.

Promovare Imagine Firma

Promovarea imaginii firmei dumneavoastra consta in postarea de articole favorabile pe sute de site-uri. Acest lucru, nu doar ca determina posibilii clienti sa va aleaga in detrimentul unui concurent, insa va si protejaza de bloggerii sau forumistii care scriu defaimator despre firma dumneavoastra.
Astfel, atunci cand cineva cauta informatii despre firma dumneavoastra pe Google, va gasi numai articole pozitive, iar cele negative vor fi ingropate.

Detoxifiere Site

Daca site-ul dumneavoastra a fost optimizat sau s-a incercat optimizarea acestuia in trecut, sigur Google stie despre anumite link-uri catre site-ul dumneavoastra care nu mai sunt de actualitate sau care sunt considerate nocive, motiv pentru care 90% din site-urile de pe internet sunt penalizate intr-un fel sau altul.
Prin detoxifiere site, identificam aceste link-uri si le inlaturam pentru a restabili valoarea site-ului dumneavoastra.

Analiza Concurenta

Pentru ca scopul nostru este ca afacerea dumneavoastra sa prospere, trebuie sa analizam si sa monitorizam si concurentii dumneavoastra.
Astfel, site-ul dumneavoastra va avea avantajul de a invata din succesele acestora, dar si de a evita greselile facute de concurentii dumneavoastra.
Datorita analizei concurentei, sunt multe beneficii de care va avea parte afacerea dumneavoastra, insa nu le putem afisa public.

Suport Modificare Site

Aveti de modificat niste informatii in site pe care nu vi le permite panoul de administrare?
Aveti de efectuat niste modificari pe care nu stiti sa le faceti? Suntem aici pentru a va oferi ajutorul.
Nu trebuie sa mai cautati o firma sa faca aceste modificari, nu trebuie sa va mai rugati de cei care au facut site-ul sa va faca aceste modificari.
Apelati la noi si 100% gratis le vom efectua.
Atentie !!! Modificarile nu pot include schimbarea sau imbunatatirea functionalitatii site-ului sau a structurii/designului acestuia si nu se poate abuza de acest serviciu.
Modificarile gratuite se fac doar daca sunt necesare si au ca scop inlaturarea stresului atunci cand aveti de efectuat modificari mici si cei care v-au facut site-ul nu va aloca atentie.

Promovare prin Distributie

Vom distribui produse sau servicii pe care le oferiti, pe sute sau chiar mii de site-uri.
Acest lucru sporeste vizibilitatea produselor dumneavoastra, intrucat vor putea fi vizualizate si de vizitatorii tuturor acelor site-uri, avand ca impact direct cresterea incasarilor dumneavoastra.

Promovare prin banere

Sute de site-uri partenere vor posta banere cu site-ul sau produsele dumneavoastra si vor redirectiona traficul catre site-ul dumneavoastra.
Banerele vor rula permanent si vor putea fi vizualizate pe mai multe pagini ale acestor site-uri.
La fel ca si “promovarea prin distributie” aceasta promovare creste vizibilitatea produselor sau a site-ului dumneavoastra.
Acest serviciu este ideal atunci cand doriti sa promovati ofertele speciale.

Sistem Live Chat

Ati intrat vreodata intr-un magazin si v-ati plimbat printre rafturi fara sa cumparati nimic? In principiu asa se intampla cu vizitatorii site-ului dumneavoastra.
Ce ar trebui sa se intample? Este exact ca atunci cand ati intrat intr-un magazin similar si printre rafturi apare o persoana care doreste sa va ajute sa gasiti produsele pe care le doriti si sa va ofere informatii despre ele. Moment in care nu mai plecati cu mana goala din acel magazin.

la fel ca si in viata reala, vizitatorii site-ului sunt mai determinati sa cumpere daca au posibilitatea de a pune intrebari in timp real.
Prin acest sistem de Live Chat, va oferim posibilitatea de a monitoriza vizitatorii, de a observa la ce produse sau in ce pagini din site-ul dumneavoastra navigheaza si de a-i aborda pentru a incerca sa ii determinati sa cumpere de la dumneavoastra.

Sistemul de chat vi-l oferim evident gratis, insa in cazul in care nu aveti timp pentru a monitoriza si pentru a aborda vizitatorii, va putem pune la dispozitie si personal care sa se ocupe de acest lucru.

Implementare Blog

Aproape orice site in ziua de astazi are un blog.
Tot gratis, noi realizam, configuram si implementam un blog pentru dumneavoastra. Ce este un blog? Un site in care scrieti articole despre serviciile si produsele dumneavoastra si va ajuta sa cresteti traficul site-ului chiar si de 10
ori si va poate tripla lejer cifra de afaceri.
Blogul este un sistem prin care informati vizitatorii site-ului dumneavoastra si altfel ii determinati sa cumpere de la dumneavoastra, insa datorita acestor articole, traficul pe site-ul dumneavoastra va creste considerabil.